Toproomijs op "Grootmoeders Wijze" bevat :
 

Verse gepasteuriseerde melk verrijkt met 48% pure room en melkerijboter, melk, room, boter, eieren en suiker. Het vanille-aroma wordt verkregen door het gebruik van de vanillestokjes Bourbon, dit zijn gedroogde meeldraden van de orchideeën die groeien op de Antilliaanse ABC-eilanden. Toproomijs wordt zonder kunstmatige kleur- of smaakstoffen en zonder toevoeging van bewaarmiddelen vervaardigd


De Vlaamse Confrérie van de Gastronomie

De Vlaamse Confrérie van de Gastronomie werd gesticht op 24 september 1969. Zij voert reeds 30 jaar promotie voor eigen streekproducten. De doelstelling van deze organisatie is de promotie van verschillende soorten Vlaamse gastronomische producten, zoals vlees- en visproducten, gedistilleerde dranken, jenever en bier, zuivel, kaas en ijsproducten. Bovendien staat er nog een uitbreiding op stapel waardoor nog meer sectoren van onze Vlaamse gastronomische rijkdom aan bod zullen komen.
Het dagelijks bestuur, onder voorzitterschap van Leon Van Merhaeghe, Renaud Blondeel, Karel Vandamme, Robert Donck en Marcel Samaey aanvaardden op 26 september 1999 de toetreding van "TOPROOMIJS op grootmoeders wijze" tot het gamma van gastronomische streekproducten, en dit op voordracht van afgevaardigd-beheerder en stichtend lid Omer Sap. Ik bedank iedereen van de Confrérie van de Vlaamse Gastronomie voor de gulle manier waarop ik ontvangen en aanvaard ben.
Cf. Dhr. Omer Sap uit wiens handen wij de oorkonde mochten ontvangen.